I’m happy when it rains! Testplåtning med Jennifer

Häromkvällen realiserade jag tillsammans med Jennifer Meidell , en plåtning jag velat göra ett tag. Att det regnade förstärkte stämningen jag var ute efter. Jag älskar när det regnar-ljuset, känslan, stämningen. Att man blev genomblöt märkte jag först när vi var klara..
Jennifer agerade modell,makeupartist och hårstylist. Hon var perfekt för plåtningen och förmedlade verkligen känslan jag ville ha.
Kolla in behind the scenes-bilder etc på Instagram: @frida_photographer @jenniferjamees
Enjoy!

The other night I realised a shoot I had had in my mind for quite some time. The rain just added to the atmosphere I was after and we didnt even realise we were soaking wet until we were done. Jennifer was 3 in 1; model, makeupartist and hairstylist. She did a fantastic job in conveying the atmosphere I was after. Check us out on Instagram: @frida_photographer @jenniferjamees
Enjoy!

jennifer11111

jennifer1414

jennifer121212

jennifer555

jennifer4

jennifer-bw

Share your thoughts