Parisiska ljuset och bakverken

Jag blev minst sagt inspirerad i Paris. Det var fantastiskt ljus i vår lägenhet på Montmartre och de parisiska bakverken är ju en fröjd för ögat i sig. Denna kombination resulterade bland annat i bilderna nedan. Faktiskt så blev jag inspirerad att vika av från min annars så pastelliga, färgstarka röda tråd och plåta lite mer nedtonat. I fortsättningen tänker jag mig faktiskt en blandning av båda stilarna. Får väl se om jag sträcker mig så långt som till ett bakförsök. Upp på väggen ska nog bild 2, antingen som foto, illustration eller oljemålning..

patisserie11

patisserie22

patisserie33

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Katarinareply
26 maj, 2015 at 5:58 e m

Bästa du, så sugen på att fota med dig. Älskar djupet i bilderna (färgerna). Frankrike var mitt land. När åker vi dit? 😉

Fridareply
1 juni, 2015 at 7:17 f m
– In reply to: Katarina

Jamen låt oss luncha och planera 🙂 jag är inte svårövertalad att åka till Frankrike, gärna för en längre period 🙂

Leave a reply