Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip
Email: hello@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000
Fax: +88 (0) 202 0000 001

About Me

Om Frida

Jag är en kreativ fotograf som älskar att fotografera människor. Jag arbetar med varierande kunder och uppdrag, från mode och skönhet, till kommersiella och redaktionella arbeten- i studio eller på plats hos kunden. Jag tar gärna uppdrag över hela världen men har min bas i Stockholm.

Jag älskar att fotografera färgstarka modereportage, likväl som svartvita företagsporträtt.

Bakgrund

Min fotokarriär började i London. Jag har alltid drömt om att bli fotograf,. Efter gymnasiet flyttade jag till London, för att gå på konserter, och en kväll på väg till konsertstället Barfly i Camden, låg det en flyer vid bankautomaten och det stod ” My Brilliant Career in Photography started with a Higher National Diploma at Guildhall University. Jag sökte, gick vidare och kom in! Allt som allt blev det 7 år i London, med fokus på rockfotografering. Jag plåtade Polyphonic Spree med NME som mitt första upprdag. När jag flyttade till Stockholm var jag med i Rockfoto i flera år och fotograferade regelbundet för DN och Svd, och även för Close UP Magazine.

Kunder

Idag fotograferar jag huvudsakligen mode, reklam och porträtt, på mitt färgstarka, explosiva sätt. Mina kunder inkluderar bland annat Handelsbanken, Unicus, Allt om Bröllop, TV5 Norge, DN, Expressen, Liberalerna, Skolinspektionen, SPSM mfl.

Copyright © Frida Rönnholm 2021.

error: Content is protected !!